23948sdkhjf

Champagne til alle - rådgiver runder 1.000 medarbejdere

Hver eneste medarbejder hos Moe fik udleveret en flaske bobler i forbindelse med et landsdækkende medarbejdermøde den 10. november. 

Der er nemlig tradition for, at det skal fejres, når medarbejderantallet når en ny milepæl, og det gjorde den rådgivende ingeniørvirksomhed: 1.000 medarbejdere. Det runde tal markerer samtidig, at virksomheden siden 2015 er vokset til dobbelt størrelse.

Det skriver Moe i en pressemeddelelse.

Styrker den fynske tilstedeværelse

Moe Syddanmark har base i Fredericia og divisionen har netop skrevet under på et nyt kontor på Wichmandsgade 5 i Odense.

– Vi har længe løst projekter på Fyn, men vi vil gerne tættere på vores kunder, projekter og ikke mindst vores fremtidige kolleger. Odense er en by i udvikling, og hvert år udklækker Syddansk Universitet også en masse nye ingeniører, påpeger Kasper Munk Andersen, der er divisionschef for Moe Syddanmark, i pressemeddelelsen.

I Odense er Moe blandt andet arbejder på et projektet på Lerchesgade, hvor Bygningsstyrelsen vi opføre et 31.000 kvm stort træbyggeri, der bliver et kontorknudepunkt med plads til 1.600 statslige arbejdspladser. Moe er ingeniør på projektet, hvor NCC er totalentreprenør og C.F. Møller Architects er arkitekter. Et andet markant projekt i Odense er Co-bot Hub, hvor Moe sammen med 3XN og HJ Landskab er i gang med at designe et fælles domicil til de to store robotvirksomheder Universal Robots og Mobile Industrial Robots.  

Læs mere om: Moe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094