23948sdkhjf

Omron bygger til under sydens sol

Elektronikproducenten Omron, der spænder over alt fra sensorer, automatiseringteknologi og medicinsk udstyr, har udvidet deres automatiseringscenter i Barcelona.

Centeret er vokset fra 320 kvadratmeter til over 830 kvadratmeter – en øgning på knap 160 procent. Det oplyser Omron til Electronic Supply.

Automatiseringscenter omfatter nu et stort demonstrationsområde for automatiseringsapplikationer, hvor kunder kan afprøve nye teknologier i praksis eller få dem demonstreret på distancen via en internetopkobling.

- Vi håber at kunne inspirere danske virksomheder, især SMV'er, til at tilpasse deres forretning til kundernes og samfundets behov. Takket være moderne teknologi kan vi invitere gæster indenfor i vores lokaler, selvom de sidder hjemme på kontoret. Vi ser et enormt potentiale i at præsentere disse teknologier virtuelt, siger Per Pilegaard, General Manager Danmark.

Udbygningen af centeret gik i gang i marts 2020 og er nu fuldt færdig og implementeret

Interessante demoer

  • Besøgende i automatiseringscenteret kan opleve en integreret løsning med alt-i-én-styring af robot-, bevægelse- og vision-teknologi samt sikkerhed og kunstig intelligens. Formålet er at fremvise en skalerbar og modulær produktion, og som kan være både autonom og kollaborativ.
  • En pakkelinje med denne automatiseringsinfrastruktur demonstrerer mulighederne for kundetilpasning i storskala.
  • En intelligent produktionslinje opdelt i celler viser, hvordan robotter og mennesker arbejder sammen i harmoni som en samlet, interaktiv løsning. Operatørens opgaver og processer visualiseres for at muliggøre autonome procesforbedringer og fejlfri produktion.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.66