23948sdkhjf

Få gratis hjælp til at forbedre arbejdsmiljøet, mester!

Hvis du som mester gerne vil gøre noget mere for at forbedre arbejdsmiljøet i virksomheden, så er en af mulighederne at kigge nærmer på et tilbud fra en ny konsulenttjeneste, som Branchefællesskabet For Arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg (BAF Bygge & Anlæg) netop har sat i søen.

Konsulenttjenesten, som er forankret i Byggeriets Arbejdsmiljøbus, Bambus) er gratis og henvender sig til alle virksomheder i bygge- og anlægsbranchen.

Formålet med den nye konsulenttjeneste er at forbedre arbejdsmiljøet i virksomhederne med fokus på kultur- og adfærdsændringer. Virksomhederne får således ikke blot gratis hjælp, men også konkret hjælp til selvhjælp, som er direkte tilpasset virksomhedens behov og styrker.

 Sådan foregår det

Når der er truffet en aftale med konsulenttjenesten, kommer tjenesten på besøg i virksomheden eller på en byggeplads, hvor virksomheden arbejder.

Konsulenttjenesten tager udgangspunkt i virksomheds drift og kigger på hvilke opgaver, der løses og for hvem og hvilke medarbejdere som tager sig af de enkelte opgaver. Der kigges også på, hvilke styrker og udfordringer der er i forhold til virksomhedens arbejdsmiljø, herunder konkretisering af, hvilket arbejdsmiljø virksomheden ønsker sig.

Hensigten er, at konsulenttjenesten og virksomheden i fællesskab finder frem til én eller flere arbejdsmiljø-aktiviteter, som virksomheden skal arbejde med.

Aktiviteterne skal være konkrete og tilpasset den enkelte virksomhed og skal hjælpe virksomheden med at få med at få nye og bedre arbejdsmiljø-vaner.

Når virksomheden har arbejdet på sagen over en periode, kommer konsulenttjenesten tilbage for at se hvordan det er gået.

Som nævnt kan alle virksomheder i bygge- og anlægsbranchen benytte sig af tilbuddet.

Aktiviteterne skal direkte eller indirekte medvirke til at nedbringe ulykker, nedslidning og farlig kemi.

Sådan kommer du i kontakt med konsulenttjenesten:

Skriv en mail til konsulenttjenesten@bfa-ba.dk eller ring til 72 17 00 13

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094