23948sdkhjf

Drengedrømmen lever, mester: Hårdfør pickup med V6-motor

Der er mange fede pickups at vælge imellem. Og som mester har man da lov at drengedrømme lidt om at træde hårdt på speederen i en lækker øse.

Det er nok i første omgang et spørgsmål om pengepungen er stor nok. Er den det, så skal du også væbne dig med tålmod. I hvert fald hvis det er den seneste nye Ford Ranger, du vil køre rundt i på de danske veje – og offroad.

Hvis du altså har tid til at vente. For europæiske kunder kan først bestille den nye Ranger i slutningen af 2022, mens de første leveringer kan forventes i begyndelsen af 2023. Priserne er også først tilgængelige i løbet af 2022.

Den nye Ford Ranger kommer i udgaverne XLT, Sport og WildTrak. Alle bygget på et opgraderet chassis med en akselafstand, der er 50 mm længere og 50 mm bredere end den tidligere Ranger.

I motorrummet gemmer der sig en V6-motor og man kan vælge mellem tre forskellige V6-turbodieselmotorer alt efter om man har behov for at trække ekstremt tunge læs eller køre ekstrem off-road kørsel.

Den næste Ranger generation vil også komme med et udvalg af gennemtestede 4 cylindrede single-turbo og bi-turbo dieselmotorer.

Der kan vælges mellem to firehjulstræksystemer – et elektronisk shift-on-the-fly-system eller et avanceret nyt permanent firehjulstræk, designet til maksimalt fodfæste, når og hvor der er brug for det.

Mere plads på ladet

Fords teknikere har udviklet et integreret trin bag bagdækkene på den nye Ranger, så man ikke behøver træde op på et af dækkene, når man skal op på ladet.

Samtidige er ladet optimeret, så der blandt andet kan transporteres for eksempel krydsfiner-plader eller en palle.

Ladet er designet med flytbare skillevægge, hvor der mulighed for at danne rum tilpasset individuelle behov. For eksempel er det nu muligt at skabe mindre rum, hvor der kan opbevare små genstande, som man tidligere har opbevaret inde i kabinen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.096