23948sdkhjf

Verdens største luftfragtsoperatør udvider i CPH

Worldwide Flight Services (WFS) vil etablere et nyt cargocenter ved Terminal 3 med et lagerareal på 3.700 kvadratmeter. De nye faciliteter ventes at stå klar i slutningen af 2022.

Det skriver branchemediet Check In.

De nye faciliteter  forventes at være klar til brug i løbet af fjerde kvartal 2022.

WFS har holdt til i Københavns Lufthavn siden 2008, hvor man startede med en 4.600 kvadratmeter stor fragtterminal. Siden er der kommet yderligere 3.000 kvadratmeter til, mens WFS i efteråret 2019 åbnede et 1.500 kvadratmeter stort pharmacenter.

- Efterhånden som mængderne kommer tæt på deres niveau fra før COVID, og vi ser nyt vækstpotentiale forude, er vi i stand til at foretage denne nye investering for at sikre, at WFS og Københavns Lufthavn har infrastrukturen på plads til at opretholde godshåndteringstjenester af høj kvalitet.

- Både for vores eksisterende kunder og fremtidige kunder, som anerkender dette strategisk vigtige regionale fragthub, lyder det fra Thomas Egeland, der er direktør for WFS i Skandinavien.

WFS er tilstede i mere end 167 af verdens største lufthavne - fordelt på 22 lande. WFS håndterer årligt 6.200 mio. tons luftfragt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.094