23948sdkhjf

Isoleringsproducent lukker produktion i Danmark

Nviro CBI Papiruld, firmaet som opstod ved fusionen af Papiruld Danmark og CBI Danmark tidligere i år, lukker sin fabrik i Hillerød efter i mere end 30 år at have produceret papirisolering af overskudspapir og genbrugsaviser. 

Det meddeler firmaet i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag. 

– Vi lukker produktionen for at kunne følge med efterspørgslen på markedet, forklarer adm. direktør Jens Engbo Norddal i meddelelsen og uddyber: 

– Vi har produceret Papiruld på vores anlæg i mange år, og vores produktionsfaciliteter har indtil nu været perfekte for os. Men anlægget har efterhånden 30 år på bagen og er nedslidt, og vi er nu kommet til et punkt, hvor produktionskapaciteten ikke længere kan følge med efterspørgslen. Et nyt produktionsanlæg vil kræve mere plads end den hal, vi råder over nu, så der var ingen anden udvej end at lukke ned.

Vil bygge ny fabrik 

I dag har Nviro CBI Papiruld salgskontorer i Hillerød og i Vildbjerg i Jylland. 

– Ambitionen er at etablere en ny produktionsfacilitet, men hvor i Danmark, ved vi endnu ikke. Det skal give mening i forhold til logistik og salg, siger Jens Engbo Norddal. 

Salgskontoret i Hillerød får også en ny placering. Men den er ikke fundet endnu. 

– Vi leder lige nu efter en god placering, som også er attraktiv for vores medarbejderne, slutter Jens Engbo Norddal.

Overtager østrigsk leverandør

Papiruld Danmark fusionerede i april i år med deres jyske konkurrent CBI Danmark, som producerer papirisoleringen Isocell. I september i år skiftede virksomheden navn til Nviro CBI Papiruld, som trækker på det engelske »environment«. 

Fusionen åbnede mulighed for at overtage CBI Danmarks leverandør af papirisolering. Det er et Østrigsk firma, der er Europas største producent af papirisolering, som har fabrik i Sverige. 

– De har et stort og moderne produktionsanlæg, som passer ind i vores behov, så vi fortsat kan vækste i markedet, fortæller Jens Engbo Norddal.  

Udover Isocell papirisolering forhandler Nviro dampbremser, Isowind ventilationsplader, indblæsningsmaskiner samt en serie af Hunton træfiberisoleringsprodukter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094