23948sdkhjf

Hoved- og fagentreprenør overtager tømrerfirma og øger egenproduktionen

Tømrerfirmaet Dilling-Hansen, Roskilde, bliver en del af Arentfeld A/S, Glostrup, og samtidig øger Arentfeldt A/S egenproduktionen.

Det sker blandt for selv at kunne præge kulturen og styrke nærværet i byggeprojekterne, skriver Arentfeldt A/S i en pressemeddelelse.

Her fastslår Arentfeld A/S samtidig, at virksomheden vil arbejde for at gøre op med konfliktkulturen i byggebranchen og ønsker fokus på de blødere værdier som dialog, udvikling og samarbejde. Den kulturændring er virksomheden overbevist om, får de bedste levevilkår med en høj grad af egenproduktion og en nærværende ledelse i hverdagen. Og det er hovedårsagen til at til aftalen med Dllling-Hansen.

God kemi og samme mål

- Jeg mødte Peter Dilling-Hansen til et netværksarrangement i foråret. Der var god kemi, og vi har siden holdt kontakten. Peter er drevet af mange af de samme værdier som jeg selv; faglighed, dialog og samarbejde, og så er han bare et godt og ordentligt menneske. Han elsker ubetinget at bygge og tager naturligt styringen. Så da vi så behovet for at styrke vores tømrerafdeling i Arentfeld A/S, faldt min tanke straks på ham, forklarer Jacob Arentfeld Nielsen.

For Peter Dilling-Hansen var både Arentfeld A/S som virksomhed og timingen for Jacobs bejlen helt rigtig.

- Arentfeld A/S har en størrelse og et i nærvær i deres forretning, som tiltaler mig. Her bliver jeg en del af noget større, men det er samtidig et sted, hvor min stemme er vigtig.

-Jeg har drevet Dilling-Hansen i mere end 10 år, og har igennem den seneste tid tænkt tanken om, at ville noget andet. Det er tømrerfaget og byggeprocessen, jeg brænder for, og ikke det administrative, som efterhånden har overtaget for mange af mine aftener og nætter. Og med mit fjerde barns ankomst synes tiden at være inde. Så da Jacob ringede, var jeg ikke i tvivl, fastslår Peter Dilling-Hansen, som bliver udførende på pladserne og samtidig får ansvaret for produktionen, ligesom han skal bistå i tilbudsgivningen.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079