23948sdkhjf

Re-Match stikker spaden i jorden til ny amerikansk fabrik

Re-Match klar til at bygge sin første nordamerikanske fabrik. Fabrikken skal placeres i Luzerne County, Pennsylvania - 200 km fra New York City, og er den første af en række fabrikker, som Re-Match agter at opføre. Fabrikken er også det første genanvendelsesanlæg uden for Europa, men bygget efter samme skabelon, som bliver anvendt til selskabets kommende fabrikker i Holland og Frankrig.

- Vi er blevet taget rigtig godt imod i Pennsylvania - lige fra den hurtige og professionelle miljøgodkendelsesproces - til den meget konstruktive dialog, vi har haft med guvernørens action team, der har besluttet at støtte vores etablering, siger administrerende direktør for Re-Match, Nikolaj Magne Larsen.

Re-Match, der blev grundlagt i 2013 og har hovedkvarter i Danmark. Herning-virksomheden er en international recycler af kunstgræsbaner. Re-Match tilbyder med sin patenterede teknologi en miljømæssigt bæredygtige genanvendelsesproces, der har modtaget EUs Environmental Technology Verification (ETV), samt EuCertPlast og ISO 9001 certifikation. Re-Match er i øjeblikket ved at bygge sin anden fabrik i Tiel, Holland og har også bestemt placeringen for en kommende fransk fabrik.

- Med placeringen i Luzerne County vil vi kunne tilbyde bæredygtig genanvendelse til et område med en høj koncentration af kunstgræsbaner - og jeg ser frem til dette næste skridt på vores rejse mod etablering af 24 Re-Match fabrikker over hele verden, siger han i en pressemeddelelse.

Re-Match investerer DKK 63,2 mill. i sin nye fabrik, der vil skabe ca. 40 nye fuldtidsjob i løbet af de næste tre år. Samtidig vil de lokale myndigheder yde støtte i form af et lån til industriel udvikling på DKK 12,2 mio., samt et tilskud på over DKK 1 mio. kr.

I fuld drift vil fabrikken kunne behandle over 60.000 tons affald og spare miljøet for næsten 100.000 tons CO2 årligt i forhold til, hvis kunstgræsbanerne blev sendt til forbrænding.

Projektet er koordineret af guvernørens action team, som er en gruppe af erfarne fagfolk inden for økonomisk udvikling, der rapporterer direkte til guvernøren og arbejder med virksomheder, der overvejer at etablere sig i Pennsylvania.

- I Pennsylvania, sætter vi en ære i vores erhvervsvenlige klima og produktionsekspertise, og vi er glade for at kunne byde Re-Match velkommen," udtaler guvernør Tom Wolf. "Med deres første nordamerikanske anlæg vil virksomheden ikke kun skabe nye arbejdspladser og støtte den lokale økonomi - de vil også tilbyde en bæredygtig løsning på en affaldsstrøm, som udgør en betydelig udfordring for miljøet, siger guvenør Tom Wolf i en pressemeddelelse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.127