23948sdkhjf

Gang i 27,5 ha erhvervsby ved Vejle efter års forarbjede

Efter seks – syv års arbejde med at udarbejde dispositions- og lokalplaner er opførslen af en ny erhvervsby i Vejle påbegyndt. 

Vejle Syd er navnet på det godt 27,5 hektar store område, som pt består af store projektgrunde, hvor planen er at bygge til større logistik- og kontorvirksomheder. 

Bygningsentreprenøren Erling Jensen og tre andre investorer ejer grunden, skriver EDC Erhverv Poul Erik Bech, der skal finde lejere og formidle grundsalg, i en pressemeddelelse. 

– Da de to landmænd, der ejede den 27,5 ha store grund, besluttede sig for at sælge, valgte jeg at investere i projektet, da jeg allerede havde været med til at udforme dispositions- og lokalplanerne og gerne ville følge projektet til dørs, fortæller Johnny Røn, adm. direktør i entreprenørvirksomheden Erling Jensen og investor i Vejle Syd, i meddelelsen. 

– Sammen med tre andre investorer overtog jeg pr 1. juli grundstykket, hvor vi netop er gået i gang med byggemodningen af veje. Selve dispositionsplanen for området er foreløbig, og der er endnu ikke bygget noget på grundene, da det endelige projekt, vil blive udarbejdet i samarbejde med de fremtidige kontor- eller logistikvirksomheder, så de selv får indflydelse på projektet, tilføjer han. 

Entreprenør-direktøren tilføjer, at der på området bliver gjort plads til, at superlastbiler kan komme ind og ud. Derudover er det tilladt at bygge 8 kbm pr kvm. 

Den foreløbige dispositionsplan viser, at der skal bygges fire logistik/produktionsejendomme og en – fire kontorejendomme. Ligeledes kan området også blive anvendt til servicefunktioner såsom tankstation eller restaurant. 

En af grundstykkerne i Vejle Syd er solgt, og de resterende grundstykker er fortsat til salg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.093