23948sdkhjf

To dage med plast: Plastteknik Nordic i billeder

Den skandinaviske plastmesse Plastteknik Nordic har i to dage været i færd med at matche leverandører og kunder fra plastbrancher i hele Norden.

Med messens start onsdag kom man godt igang. Det siger Lars Kaufmann, der som vanligt udstiller med sin virksomhed Plastcom.

- Vi fik talt med rigtig mange nuværende som potentielt nye kunder på messens første dag. Min oplevelse er, at der onsdag var godt med besøgende her i Malmø, siger han.

I går torsdag var sagen lidt en anden. Det kraftige snefald i både Danmark og Sverige betød desværre, at ikke nær så mange gæster nåede frem til Malmö Messan. Gennem dagen var beretninger om gæster, der havde siddet op mod tolv timer i bus, og til slut måtte vende om - fordi sneen ikke tillod dem at køre længere - eller som ligefrem måtte hjælpes fri af sneen af bæltekøretøjer, uden mulighed for at nå frem til messen i tide.

Det gjaldt dog ikke de danske udstillere såvel som den danske brancheforening Plastindustrien.

Alle var på plads i går, og adm. direktør Thomas Drustrup holdt foredrag for et pænt antal seminardeltagere og senere på dagen var han været i paneldebat med sine svenske og norske kolleger.