23948sdkhjf

NRE-selskab og Lego-ejer sælger ud i Vejle

NRE Danmark ha som totalentreprenør opført seks boligtårne på Havneøen i Vejle. Nu sælger et andet selskab i NRE Group-familien, NRE Real Estate Denmark, et af tårnene med 30 lejligheder. 

Det er konsortiet Havneøen E+G A/S, hvis ejerkreds ud over NRE Real Estate Denmark også består af Kirk Property, der har indgået salgsaftalen på det syv etagers boligtårn med en lokal investor. Det skriver partenrre i en pressemeddelelse.

Det knap 2.800 kvm store boligtårn stod færdig i april 2020, som en del af opførelsen af anden etape i områdets samlede udvikling til et eksklusivt kvarter tæt på Vejle midtby. Lejlighederne varierer i størrelserne fra 71 til 177 kvm. 

– Vi har udviklet ejendommen til et punkt, hvor det giver mening for os at sælge, siger Jonas Anders Olesen, direktør i NRE Real Estate Denmark, i pressemeddelelsen.

Kirk Property er i gang med tredje og sidste etape på Havneøen, som omfatter et yderligere boligtårn samt et Zleep Hotel og en restaurant. Etape tre er planlagt til at stå færdig i 2023, og vil samtidig markere den endelige færdiggørelse af udviklingsområdet Havneøen Vejle.

Kirk Property er helejet af Kirk Kapital, et investeringsselskab ejet af Lego-familien Kirk Johansen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094