23948sdkhjf

Kemp & Lauritzen skal sikre Københavns Kommune

De næste år bliver det Kemp & Lauritzen, der skal sikre, at København Kommunes tyveri- og adgangskontrolsystemer virker, som de skal. Parterne har indgået en ny rammeaftale om levering af service, drift og vedligehold af systemerne, oplyser teknikentreprenøren i en pressemeddelelse. 

Københavns Kommune har op imod 1.000 AIA- og ADK-anlæg - tyverialarm- og adgangskontrolanlæg - og de varierer i alder og type. 

– Vi er umådeligt stolte over, at det gode samarbejde med Københavns Kommune skal udvikles og udvides over de næste fire år. For vores Brand & Sikring-afdeling er dette en stor og vigtig kontrakt, og vi ser frem til at sikre bygninger og lokationer, fortæller Martin Nedemark Hansen, afdelingschef for Brand & Sikring i Kemp & Lauritzen, i meddelelsen. 

Kontrakten er allerede kommet i gang; den løber fra 1. december 2021 og fire år frem. 

– For mange af de involverede er der tale om et glædeligt gensyn, da medarbejdere i Kemp & Lauritzen har serviceret flere af anlæggene gennem de sidste 10 år, fortæller Martin Nedemark Hansen og uddyber, at firmaet igennem en årrække har haft delkontrakter med Københavns Kommune.