23948sdkhjf

Totalentreprenør på plads - trio bygger 667 boliger i Brøndby

NREP, AG Gruppen og Topdanmark Ejendom går sammen om at bygge 56.400 kvm lejeboliger på grænsen mellem Glostrup og Brøndby. Trioen er i et i joint venture ejer og er bygherre på projektet. AG Gruppen er samtidig totalentreprenør. 

Det skriver parterne i en pressemeddelelse. 

Lokalplanen er godkendt, og i begyndelsen af det nye år begynder nedrivningen af de gamle industri- og erhvervsejendomme, der i dag ligger på grunden på Banemarksvej. 

I løbet af de næste par år vil stedet blive omdannet til en ny og grøn bydel med 667 lejligheder og rækkehuse. 

– Det bliver et samarbejde, hvor alle parter kommer til at bidrage med knowhow til processen. Vi har allerede haft et langt og godt samarbejde med Topdanmark Ejendom om udvikling af projektet og er glade for, at vi også kan fortsætte vores gode samarbejde med NREP på endnu et stort boligprojekt, siger Robin Feddern, adm. direktør, AG Gruppen, i pressemeddelelsen. 

De 667 boliger fordeler sig på 610 lejligheder, som omfatter både 2-, 3-, 4- og 5- værelses lejligheder samt 57 rækkehuse. Hertil vil der være 700 parkeringspladser.

Certificering som kvalitetskatalog 

Samarbejdet om udvikling af det samlede område giver endvidere mulighed for at skabe attraktive udeområder, som blandt andet forventes at indeholde et større rekreativt område med tilbud til beboelsens børn og unge. 

– Ved at gå sammen om udviklingen af hele området kan vi skabe en harmonisk og sammenhængende bydel og tilbyde et varieret boligudbud, som der er et behov for, siger Flemming Engelhardt, adm. direktør, Topdanmark Ejendom, i pressemeddelelsen. 

Projektet skal DGNB-guld certificeres, hvilket anvendes som et kvalitetskatalog, hvor parterne vil prioritere bæredygtige kvaliteter som trivsel, indeklima og livscyklusvurderinger i designfasen for at opnå en målbar og mærkbar forskel for beboerne og klimaet. 

Samarbejdet mellem de tre aktører er godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.078