23948sdkhjf

NCC afslutter ’kongeetape’ i renoveringsprojekt til 757 millioner

Bygherre Bo-Vest inviterede forleden NCC og driftspersonalet til et traktement for at fejre afleveringen af de i alt 79 nyrenoverede boliger i Svanens Kvarter i Albertslund Syd. 

Og ifølge entreprenørselskabets produktionschef, Oliver Ree Deleuran, har NCC i Svanens Kvarter bragt en kompleks del af det samlede projekt til ende: 

– Svanens Kvarter har været projektets ’kongeetape’, siger han i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Det har krævet ekstra kræfter at komme i mål med netop dette kvarter, fordi vi har arbejdet med tre forskellige boligtyper på samme tid: gårdhavehusene, de opdelte boliger, samt de toetagers parterreboliger, der ligger lige ned til åen. Samtidig har vi skullet etableret dybe pumpebrønde i alle boligerne. Men som altid når man når toppen, så kigger man ned af bjerget, smiler og rækker armene i vejret

Halvvejs med opgaven til 757 millioner 

Opgaven i Albertslund Syd indebærer ombygning samt omfattende ud- og indvendig renovering af de gamle gårdhuse fra 1960’erne. Renoveringen vil bringe de gamle boliger op til nutidens standard, og give dem en tiltrængt energioptimering. 

Med afleveringen af de sidste boliger i Svanens Kvarter, har NCC nu afleveret 222 boliger ud af i alt 527 til en samlet byggesum på 757 mio. kr.

Nu påbegynder arbejdet med de resterende 59 boliger i Vridsløselille Andelsboligforening afdeling 4 Syd sideløbende med 55 boliger i det første af fire kvarterer i afdeling 4 Nord.

De sidste gårdhavehuse forventes at stå klar til indflytning i sommeren 2023, og så vil hele den store Masterplan Syd, som begyndte i 2007, være tilendebragt, så hele området har fået et betydeligt kvalitetsløft. 

Sammen med Bo-Vest og Vridsløselille Andelsboligforening udføres renoveringen i samarbejde med Tegnestuen Vandkunsten og Wissenberg.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125