23948sdkhjf

Danish Crowns Slagter Munch mister omsætning

En omfattende ombygning, som betød seks ugers lukning af butikken i Skagen. Og så endnu en lukning på grund af coronarestriktioner.

Det er forhold, der slår igennem i det seneste regnskab fra Slagter Munch i Skagen. Slagtervirksomheden, der i 2017 blev købt af Danish Crown, måtte se overskuddet dykke med cirka 30 procent til en million kroner, skriver Nordjyske.

- Det har været et meget travlt år med ombygning, corona-restriktioner og nedlukning. Nu trænger vores forretning mest af alt til at høste gevinsten af personalets anstrengelser. Jeg er overbevist om, at butikken vil opleve vækst i indeværende regnskabsår, siger Mike Sauerberg, bestyrelsesformand i Slagter Munch og senior vice president for Norden i Danish Crown, til mediet.

Han oplyser også, at Slagter Munch har vækst på sin nethandel. 

Den nordjyske virksomhed har fortsat stifterfamilien i front, nu i form af daglig leder Marie Munch, der er fjerde generation. Ud over at sælge på nettet og i butikken i Skagen leverer Slagter Munch sine produkter til en række andre slagtere og delikatessebutikker.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078