23948sdkhjf

Stor rådgiverkoncern åbner lokalt kontor i Slagelse

Den store rådgivende arkitekt- og ingeniørkoncerner Sweco styrker sin lokale tilstedeværelse på Vestsjælland med et nyt kontor i Slagelse. Det slår dørene op i januar 2022 som koncernens kontor nummer 11 i Danmark.

Det skriver Sweco i en pressemeddelelse. 

– Vi vil være en lokal rådgiver og tæt på de projekter, vi arbejder med. Vi kender Vest-, Midt- og Sydsjælland godt gennem mange år og har flere igangværende vejprojekter, byggemodninger og klimasikringsprojekter i området, siger Morten Sejer Bjarndahl, projektleder og leder af det nye kontor, i meddelelsen.

– Vi ser et stort potentiale i at servicere kommunerne i området mere. De står med mange udviklingsprojekter indenfor infrastruktur, byggemodninger, klimatilpasning og bæredygtighed, fortsætter han.

De senere år har Sweco fået flere opgaver på Vestsjælland. Rådgiveren er blandt andet involveret i helhedsplanen for den nye bydel, Pilegårdstrekanten i Dianalund for Sorø Kommune og i arbejdet med at højvandssikre Korsør bymidte samt i en omfattende udvidelse af Rosenkildevej og Valmuevej i Slagelse for Slagelse Kommune. 

Vil være 10 om to år

Sweco bemander i første omgang kontoret med fire-fem medarbejdere og har en målsætning om at være minimum 10 medarbejdere inden for to år.

Fokus er på vejprojekter, infrastruktur, afvanding og geoteknik tilpasset kommunernes udfordringer og behov. Men alle ingeniør- og arkitektfaglige ekspertiser kan trækkes ind på projekterne efter behov.

– Vi vil rigtig gerne tiltrække ingeniører fra Vestsjælland, som ønsker kort vej til arbejdet samt at arbejde med projekter i nærområdet, så de kan være med til at gøre en forskel lokalt, siger Morten Sejer Bjarndahl.

Sweco har 1350 ingeniører og arkitekter i Danmark. Totalt råder Sweco over 17.500 medarbejdere i Europa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11