23948sdkhjf

113 år gammel skole bliver til lejligheder og rækkehuse

Hammerum gl. Skole stik øst for Herning blev i 2020 solgt af Herning Kommune, og Fink Ejendomme vandt udbuddet og har siden udviklet den 113 år gamle skoleejendom. Projektet indeholder seniorbofællesskab med 24 lejligheder, 20 rækkehuse og står endelig klar til foråret. 

Her kommer foruden bofællesskab og rækkehuse også hyggelige fællesarealer, fitnessrum og værksteder samt stier, der fører beboerne ud i det grønne landskab. 

Nu er seniorbofællesskabet videresolgt til en investor, skriver EDC Projekt Poul Erik Bech, der har formidlet videresalget, i en pressemeddelelse. Ejendommen overtages af den nye ejer i 2022, når ejendommen er færdiggjort og fuldt udlejet. 

Fink Ejendomme har sammen med Aarstiderne Arkitekter og EDC Projekt Poul Erik Bech arbejdet tæt sammen i forløbet og udviklingen af projektet.

Input fra gamle elever   

– Hammerum Skole har været en spændende proces for os, da vi generelt har bygget mange forskellige boliger, men ikke har udviklet et seniorbofællesskab før. Vi har afholdt flere workshops med potentielle lejere fra nærområdet, hvoraf mange har et ganske særligt forhold til skolen. Enten har de selv gået på skolen, eller også har deres børn eller sågar børnebørn gået her. Nogle har endda selv arbejdet på skolen, udtaler Thomas Asmussen fra Fink Ejendomme i pressemeddelelsen. 

Fink Ejendommes projekt i den tidligere skole i Hammerum tæller samlet 29 rækkehuse, 24 seniorlejligheder i den gamle skolebygning og 20 nyopførte udlejningsrækkehuse, hvor der tidligere har været bibliotek og gymnastiksal.

Da Hammerum gl. Skole i 2020 blev solgt af Herning Kommune blev ejendommen sat i udbud af EDC Poul Erik Bech Herning.  

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.125