23948sdkhjf

Entreprenør køber coaster – slut med lang leveringstid

Et 100 meter langt og 50 meter bredt fragtskib med plads til 3.500 ton last er seneste tilføjelse til Michael Thorup Mortensens, manden bag østjyske HM Entreprenør, besiddelser.

Det skriver Horsens Folkeblad

”Hanne” er navnet på coasteren, som på en last kan klare det samme som 90 lastbiler. Og det er centralt for investeringen, der skal skære stigende transport- og leverancetid væk. 

- Coasteren er købt til fragt af materialer, hvis leveringstiden bliver for lang. Dermed bliver planlagte projekter ikke forsinkede på grund af lang leveringstid, forklarer Michael Thorup Mortensen til Horsens Folkeblad

”Hanne” skal sejle materialer og råstoffer – hovedsageligt fra Norge og Sverige – til byggeri, veje, asfalt- og betonproduktion. Destinationen i Danmark bliver primært Horsens Havn.

Driften af "Hanne" sker via selskabet LL Shipping ApS, der har adresse i Horsens og blev etableret den 1. november 2021 af Michael Thorup Mortensen. Han ejer - blandt andet -  HM Entreprenør og havde en ejerandel i byggemarkedskæden Sjakk, som blev købt af Stark i slutningen af 2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.094