23948sdkhjf

IT-koncern ansætter ny CEO

Trimit-koncernen, der udbyder IT-systemer til virksomheder, starter det nye år med en ny CEO.

Der er tale om Carsten Hedemann, der bliver topchef for den samlede koncern, der har base i Viborg. Carsten Hedemann kommer fra en stilling som administrerende direktør hos IT-virksomheden netIp.

Det oplyser Trimit i en pressemeddelelse.

Som ny Group CEO får Carsten Hedemann det samlede ledelsesansvar for koncernen, som består af Cornator A/S, Trimit Development A/S, Trimit A/S samt datterselskaberne Cornator Norge og Cornator Holland.

Nuværende koncerndirektør Richard Postborg fratræder rollen og vil herfra lægge alle sine kræfter i udviklingsselskabet Trimit Development.

Ny COO i datterselskab

Samtidig bliver en af koncernens datterselskaber, Cornator, styrket med en ny COO i form af Henrik Hoffmeyer.  Sammen med det øvrige lederteam skal de stå i spidsen for den igangværende internationalisering af IT-selskabet, der har 90 ansatte og datterselskaber i både Norge og Holland.

- Med Carsten Hedemann og Henrik Hoffmeyer i vores lederteam står vi rigtig stærkt i forhold til at håndtere de planer, vi har i de kommende år for at forløse et kæmpe potentiale i Danmark og på et globalt marked med flere kunder i USA, Australien og ud over hele Europa, siger bestyrelsesformand Finn Kjærgaard.

Men det er ikke den eneste forandring, Cornator står overfor. Nuværende CEO i Cornator, John E. Kristensen, vil med ansættelsen af Carsten Hedemann overlade den ledelsesmæssige del af jobbet til den nye Group CEO, hvorefter han kan koncentrere sig fuldt ud om økonomifunktionen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.219