23948sdkhjf

IT-koncern ansætter ny CEO

Trimit-koncernen, der udbyder IT-systemer til virksomheder, starter det nye år med en ny CEO.

Der er tale om Carsten Hedemann, der bliver topchef for den samlede koncern, der har base i Viborg. Carsten Hedemann kommer fra en stilling som administrerende direktør hos IT-virksomheden netIp.

Det oplyser Trimit i en pressemeddelelse.

Som ny Group CEO får Carsten Hedemann det samlede ledelsesansvar for koncernen, som består af Cornator A/S, Trimit Development A/S, Trimit A/S samt datterselskaberne Cornator Norge og Cornator Holland.

Nuværende koncerndirektør Richard Postborg fratræder rollen og vil herfra lægge alle sine kræfter i udviklingsselskabet Trimit Development.

Ny COO i datterselskab

Samtidig bliver en af koncernens datterselskaber, Cornator, styrket med en ny COO i form af Henrik Hoffmeyer.  Sammen med det øvrige lederteam skal de stå i spidsen for den igangværende internationalisering af IT-selskabet, der har 90 ansatte og datterselskaber i både Norge og Holland.

- Med Carsten Hedemann og Henrik Hoffmeyer i vores lederteam står vi rigtig stærkt i forhold til at håndtere de planer, vi har i de kommende år for at forløse et kæmpe potentiale i Danmark og på et globalt marked med flere kunder i USA, Australien og ud over hele Europa, siger bestyrelsesformand Finn Kjærgaard.

Men det er ikke den eneste forandring, Cornator står overfor. Nuværende CEO i Cornator, John E. Kristensen, vil med ansættelsen af Carsten Hedemann overlade den ledelsesmæssige del af jobbet til den nye Group CEO, hvorefter han kan koncentrere sig fuldt ud om økonomifunktionen.