23948sdkhjf

Grøn omstilling får Nordhavn til at skifte navn

Nordhavn skifter navn til Nordhavn Power Solutions. Navneskiftet kommer til at fremtidssikre virksomheden og styrke deres position, som leverandører af grønne løsninger til den danske og internationale søfart og industri.

Det skriver den Randersbaserede virksomhed i en pressemeddelelse. 

Den administrerende direktør i Nordhavn Power Solutions, Søren Rasmussen, er godt tilfreds med det nye navn og timingen kunne ikke være bedre, da metanolmotorer nu er blevet en del af produktlinjen:

- Navnet passer til vores profil, og det ligger godt på tungen, så det kan ikke være bedre. Det nye navn skal være med til at fremtidssikre vores virksomhed og samtidig styrke vores position i branchen, fortæller Søren Rasmussen og fortsætter:

- Selvom vi skifter navn til Nordhavn Power Solutions, så er virksomhedens kerne og ambitioner stadig den samme indenfor søfart og industri, men nu skal vi også være de førende indenfor de grønne løsninger.

Virksomheden har mere end 70 års erfaring med dieselmotorer. Diesel er stadig en stor del af forretningen og kommer ikke til at forsvinde, understreger direktøren i Nordhavn Power Solutions.

- Vi kommer fortsat til at sælge og servicere dieselmotorer, da det har været en del af virksomhedens DNA og har været det siden 1950’erne. Det vil ikke være det rigtige for vores eksisterende kunder at gå helt væk fra diesel, men vi udvider produktprogrammet med en grøn gren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093