23948sdkhjf

Entreprenør dybt rystet efter hærværk på entreprenørmaskiner

Opmærksom borger kontaktede i weekenden projektleder Lars Christensen, da han sad i bilen for at køre familiens ældste datter op på efterskolen. Han får af den opmærksomme borger informationen om, at flere af Entreprenørfirmaet Anton Christensens maskiner havde fået smadret adskillige ruder ved Fuglesang Sø nær Herning. Her er entreprenørfirmaet i gang med at forbedrer stier som del af et større stirenoveringsprojekt igangsat af Herning Kommune.

Men, det sker ikke uden uforudsete udfordringer. Tidligere har ukendte gerningspersoner stjålet store batterier på nogle af maskinerne, skriver entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

- Jeg er dybt rystet over, at der ikke er større respekt for andres ejendom, siger projektleder Lars Christensen, som straks efter opkaldet kontaktede en af firmaets medarbejder, som efter mørkets frembrud nåede ud og tilse skaderne og hente én af maskinerne hjem til pladsen i Snejbjerg vest for Herning.

- Vi har i dag meldt hærvæsket til politiet, taget kontakt til vores forsikring og undersøgt mulighederne for reparation at maskinerne, så vi kan fortsætte arbejdet med renoveringen af stierne ved Fuglesang Sø, men sagen stopper ikke her. Vi tager det dybt alvorligt og søger nu ud til Herningenseren og brugerne af området ved Fuglesang Sø i håb om, at der er nogle der kan hjælpe med informationer i sagen, siger Lars Christensen, og tilføjer, at hærværk og tyveri efterhånden er et seriøst problem i branchen.

Medarbejderne på projektet ved Fuglesang har mandag kun kunne bruge én af de tre vandaliserede maskiner, dog kun iført godt varmt vinterovertøj. Samtidig er der brugt tid på samle glasskår og undersøge mulighederne for at få den anden af de tre maskiner hjem fra arbejdspladsen. 

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.095