23948sdkhjf

Nordvestjysk hydraulikvirksomhed hædret med initiativpris

Den 13. december uddelte Thyborøn Havn for 20. gang havnens initiativpris, og i 2021 går hæderen til virksomheden Hydra-Teknik.

Prisen tildeles for: ”Etablering af maritim servicevirksomhed på Thyborøn Havn med speciale indenfor hydraulik og innovativ ekspansion til nye forretningsområder som levering af sikkerhedsudstyr og eftersyn på marine kraner”.

Iværksætteri og opstart af nye virksomheder har gennem tiden været vigtigt for Thyborøn, både for kulturen og den service, som leveres til både fiskeriet, gods- og senest også offshorebrancen, samt for hele den maritime aktivitet omkring havnen.

Den iværksætterkultur er Hydra-Teknik et eksempel på.

Kim Stagis og Thomas Andreassen besluttede for fem år siden at starte egen virksomhed med speciale i hydraulik. Det startede i det små med lejede lokaler og en enkelt servicebil.

I dag er Hydra-Teknik en veletableret virksomhed i Thyborøn, med samarbejder og relationer i hele Danmark, indenfor installation og service af marinehydraulik. Og de har haft gåpåmodet til at udvide forretningsområderne til også at inkludere levering af løfteudstyr og udførelse af marine kraneftersyn.

Hydra-Teknik beskæftiger fem medarbejdere og har netop investeret i egne lokaler med planer om udbygning med værkstedsfaciliteter.

- At starte egen virksomhed indenfor den maritime servicesektor, at blive veletableret og have skabt en virksomhed, der også har ambitioner om vækst og nytænkning er prisværdigt. Jeg er stolt over, at Thyborøn Havns initiativpris i 2021 går til Hydra-Teknik ApS. Det er ualmindeligt vel fortjent, siger havnens direktør, Jesper Holt Jensen, i en pressemeddelelse.

Kim Stagis og Thomas Andreassen udtaler:

- Vi har været på en spændende rejse med Hydra-Teknik ApS de sidste fem år. Vi er utroligt glade og stolte af, at vi på den baggrund i år får Thyborøn Havns initiativpris. Det er et skulderklap, der giver et synligt bevis på, at det at tage initiativ og turde satse bliver positivt bemærket.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.094