23948sdkhjf

Spica Technology udvider i Silkeborg

Den midtjyske producent af kontrolsystemer til vindmøller har siden 2009 haft hovedkontor på Ørstedvej i Silkeborg, men det er snart slut. Det skriver Midtjyllands Avis.

Virksomheden har nemlig per 1. januar overtaget de lokaler, som autoreservedels-leverandøren Borg Automotive i dag huserer i på Bergsøvej.

Borg Automotive vil nemlig bygge nyt domicil i Silkeborg-bydelen Funder.

- Bergsøesvej 12 dukkede op på radaren, og aftalen passer som fod i hose med, at Borg Automotive gerne vil blive boende, mens de bygger i Funder, samtidig med at vi gerne vil sikre fremtiden. Vi vil nu kunne byde på nogle store projekter, som kræver værkstedsplads til produktion samt flere pladser til ingeniører. Inden for offshore er udsigterne som regel lange, og det vil sige, at projekter, vi byder på næste forår, er nogle ting, som først skal leveres i 2023. På den måde passer tingene rigtigt godt ved, at vi om et års tid får mere plads til produktion. Vi er nødt til at forberede os på et behov for mere plads, administrerende direktør hos Spica Technology, Benny Thomsen, til Midtjyllands Avis.

Han forklarer, at man beholder lokalerne på Ørstedvej, hvor man efter planen laver et datacenter for testudstyr.

Originalartikel: https://www.midtjyllandsavis.dk/artikel/6062881e-4ba5-4572-b426-ee3af574d4fb/

(Forsidefoto: Spica Technology)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078