23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for bulk-rederiet Falcon

Jakob Borgård Jørgensen (40 år) er med virkning fra 1. januar 2022 udnævnt til administrerende direktør for Falcon Navigation samt Falcon Maritime, hvor han afløser Bo Kristensen (60 år).

Det skriver Falcon Maritime Group i en pressemeddelelse. 

Heri fremgår det, at udnævnelsen kommer i forbindelse med et planlagt generationsskifte, hvor Falcon Navigation uændret vil fokusere på den daglige befragtnings- og timecharteraktivitet, mens Bo Kristensen primært vil forestå ledelsen og udviklingen af Falcon Rederi, hvor de ejede skibe fortsat vil blive befragtet af Falcon Navigation.

Ny struktur

I forbindelse med ledelsesændringen er der også foretaget en ændring af selskabsstrukturen i Falcon Gruppen. 

Således vil regnskabet for 2021 være det sidste konsoliderede regnskab, der aflægges af Falcon Maritime Group i egenskab af holdingselskab for de samlede shipping aktiviteter.

Befragtningsaktiviteterne er fortsat samlet i Falcon Navigation, der ejes af selskabets partnere Jakob Borgård Jørgensen, Anders Dahl, Claus Bjarnested og Bo Kristensen.
Regnskabet for 2021 forventes i øvrigt at foreligge medio marts 2022, med et stærkt og meget positivt resultat, der afspejler de helt ekstraordinære markedsvilkår 2021 har budt på.