23948sdkhjf

Nordjysk underleverandør skifter ud i ejerkredsen

Brønderslev Stål er blevet to medejere rigere.

Jens Jørgen Jensen, der overtog virksomheden i 2008 sammen med Henrik Brogaard, har nemlig valgt at sælge sin halvdel.

I stedet er Dennis Bang Eriksen og Uffe Sulkjær trådt ind som medejere, så de nu sammen med Henrik Brogaard ejer en tredjedel af virksomheden hver

- Dennis har været ansat hos os, og Uffe er kommet udefra. Uffe har gennem mange år været produktionschef i en rustfri virksomhed, og Dennis er produktionsteknolog og har været projektleder hos os siden 2016, fortæller Henrik Brogaard.

Både planlagt og uplanlagt ejerskifte

Det var Henrik Brogaards far, der grundlagde Brønderslev Stål i 1990, og altså overlod den til næste generation i 2008.

Mens det hele tiden har været planlagt, at Dennis Bang Eriksen skulle indtræde i ejerkredsen, opstod der et mere akut behov, da Jens Jørgen Jensen trådte ud som medejer.

- Jeg havde behov for en der kunne tage noget fra, og det var så derfor, vi rekrutterede Uffe, siger Henrik Brogaard, og fortsætter:

- Uffe har jeg kendt fra gamle dage, og tilfældigvis passede det godt ind i hans kram at blive spurgt af mig på det tidspunkt, og derfor gik det op i en højere enhed.

De tre har fordelt ansvarsområdet således, at Henrik Brogaard tager sig af salg og administration, Dennis Bang Eriksen af salg og projektledelse og Uffe Sulkjær af produktionen.

Vil gerne vokse

Sammen skal de tre altså nu stå for den fremtidige udvikling af Brønderslev Stål.

- Vi har jo sådan set bare planer om at kunne nå at følge med de kunder, som vi har valgt at betjene, for det har været noget af et hektisk år, siger Henrik Brogaard med et smil.

- Vi er underleverandør, hovedsageligt i den rustfri branche, og laver en hel del til vindmølleindustrien; varmeenheder og den slags. Det er vores største forretning. Så har vi vores eget produkt inden for blodprocesudstyr, som er en meget svingende forretning. Så har vi som underleverandør til koldpasteuriseringsindustrien for to Aalborg-virksomheder, som også er en stor del af vores forretning. Sidst men ikke mindst har vi en catering-afdeling, som laver restaurationsinventar – det er noget vi har med helt tilbage fra gammel tid, tilføjer han.

I dag er der 17 medarbejdere i virksomheden, der blandt andet har kompetencer inden for vandskæring, kantbukning, svingbukning, CNC-fræsning og -drejning.

- Men vi vil gerne mere. Vi vil gerne op og være måske 20 mand. Vi kan dog ikke være så mange flere, så skal vi til at bygge til, og det er der ikke nogen planer om, men vi vil gerne have arbejde til mellem 15 og 20 mand hele tiden, slutter Henrik Brogaard.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.171