23948sdkhjf

Palomat går salgsamok verden over

Det har været et år med rekordsalg hos Palomat, hvilket også gjorde, at Palomat kom ud af regnskabsåret 2020/2021 med forrygende vækstrater.

Trods de store globale udfordringer, der har været i den seneste tid, har den nordvestjyske producent pallemagasiner haft et helt forrygende år. Især produktet Palomat Inline har oplevet en stor vækst på 25 procent. Det oplyser Palomat i en pressemeddelelse.

- På produktet Palomat Inline har vi tydeligt kunnet mærke, at automatisering er kommet på dagsordenen ude i produktionsvirksomhederne. Samtidig oplever vi en stigende tendens til, at maskinbyggerne optimerer deres projekter ved at outsource standard-komponenter til underleverandører. Det er en tendens, der giver stor tro til det kommende år, lyder det fra Louise Munk Jakobsen, der er salgskoordinator hos Palomat.

Palomats komponentsalg til automatiseringsløsninger, der omfatter produkterne Palomat Inline, Palomat AMR og PalomatAGV, er samlet vokset med 45,1 procent. Hovedårsagen til dette findes i den stigende tendens til, at produktionsvirksomhederne ønsker at automatisere deres produktion.

Den stigende efterspørgsel på automatisering i produktionsvirksomhederne samt et stigende komponentsalg til maskinbyggere og integratorer verden over har desuden medført flere nye ansættelser i Palomat for at kunne imødekomme kundernes ordrer – og det forventes heller ikke at blive den sidste ansættelse i nærmeste fremtid.

- Det er en tendens, som vi ikke ser, går af mode lige foreløbigt, og som automationsvirksomhedernes fortrukne leverandør af pallemagasiner, er der god grund til at se ind i år 2022 med høje forventninger – og endnu mere travlhed, fortæller area manager Majbritt Svane.

For selvom Covid-19 har gjort det vanskeligt for mange virksomheder at få produkter og komponenter hjem, har Palomat formået at forblive leveringsdygtige, hvilket har været – og stadig er - en af deres helt store forcer.

- For vores kunder giver det en stor tryghed at vide, at Palomat leverer til tiden – og den tillid vi får, skal vi fortsat værne om og leve op til, lyder det afslutningsvist fra Louise Munk Jakobsen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Send til en kollega

0.078