23948sdkhjf

Fiberline Building Profiles åbner hovedkontor i Fredericia

Historien om Fiberline, der producerer byggematerialer i glasfiber, går tilbage til 1979, hvor Thorning-familien grundlagde virksomheden i Nr. Bjert ved Kolding. Sidenhen er det gået stærkt. Virksomheden er rykket til Middelfart, og borgerne i lokalområdet kender den arkitektoniske bygning, der ses fra motorvejen.

Sidste vinter blev virksomheden splittet i to: Ét for virksomhedens vindaktiviteter, og ét for aktiviteter til byggeriet. Et nyt selskab har derfor set dagens lys.

- Fiberline har årtier bag sig, men Fiberline Building Profiles er et helt nyt selskab, der er ejet 100 procent af Thorning-familien. Vi er i vækst indenfor byggebranchen med moderne og brancherevolutionerende produkter. Vi producerer til alt fra broer, køletårne, jernbanetrapper, platforme, gangarealer og så videre, fortæller administrerende direktør Torben Rønlev.

17 medarbejdere har nu taget plads i Fredericia hos Fiberline Building Profiles, hertil kommer to sælgere på det tyske marked. Hovedkontoret på Strevelinsvej står for salg, marketing, finans og IT. Fiberline Building Profiles er i disse måneder ved at opbygge en produktion i Polen, hvor 18 mand allerede er ansat, det tal forventes at vokse til 75 i 2022.

Torben Rønlev er meget tilfreds med, at hovedkontorvalget faldt på Fredericia. Han ser store muligheder for at bidrage til lokalområdets grønne omstilling.

- Meget af det vi arbejder med, knytter sig til den grønne transformation, som Fredericia også er inde i. Vores virksomhed ligger i slipstrømmen af den udvikling, man ser i disse år, og derfor har vi blandt andet et stort fokus på, at digitalisering af vores forretning skal gøre det nemmere at både købe og bruge vores bæredygtige byggematerialer, siger Torben Rønlev.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125