23948sdkhjf

KPC-selskab og Aarhus-udvikler vil opføre op mod 3.500 boliger

Areal- og ejendomsudviklingsselskabet 1927 Estate og KPC Invest, KPC’s investeringsselskab, bygger en ny etage på samarbejdet. Denne gang i form af endnu et joint venture inden for udvikling af bæredygtige boliger til fælles ejendomsportefølje

Ambitionen er at opføre 300-500 boliger årligt i de kommende fem – syv år, lyder det i en pressemeddelelse fra parterne.

– Vi investerer et væsentligt beløb i samarbejdet, og det falder fint i tråd med KPC Invests strategi om fokus på investering i fast ejendom. Vi har valgt 1927 Estate som samarbejdspartner, fordi de har udviklet et visionært bæredygtigt koncept, og vi vil gerne være med til at fremme den bæredygtige udvikling inden for byggeri, udtaler Gitte Poulsen, adm. direktør for KPC Invest, i pressemeddelelsen.

Endnu et joint venture for parterne

Det nye initiativ kommer i forlængelse af, at 1927 Estate og KPC Invest i midten af november 2021 offentliggjorde et joint venture som ’preferred developer’ for ejendomsfonden Kinnerton Bæredygtige Boliger

Dengang fortalte Gitte Poulsen, at denne joint venture var den hidtil største investering, KPC Invest havde foretaget siden etableringen i 2019.

I tråd med strategien for projekterne i Kinnerton Bæredygtige Boliger søger 1927 Estate landbrugsjord samt erhvervs- og industriområder i Østjylland og Storkøbenhavn, der kan omdannes til bæredygtige boligområder. 

– Det nye joint venture skal fokusere på udvikling, opførsel og drift af en fælles ejendomsportefølje. Helt i tråd med den strategi, vi har lagt i 1927 Estate, fokuserer vi på bæredygtighed, biodiversitet og fællesskab, siger adm. direktør i 1927 Estate, Søren Hampen Kristensen, i pressemeddelelsen.  

1927 Estate med hovedkontor i Aarhus-bydelen Risskov har aktuelt 2.500 boliger i pipelinen til samarbejdspartnere og egen portefølje.