23948sdkhjf

Tre nye medejere: Ventherm er klar til at fordoble omsætningen

Den fynske producent af sprøjte-/tørrekabiner og maleanlæg lancerer nu en ambitiøs vækstplan og forventer at fordoble salget over de næste fem år.

Væksten skal til dels drives af faglig knowhow, og derfor har man valgt at udvide ejerkredsen, der i dag består af CEO Allan Hansen og CSO Rune Lund Bendixen.

Flemming Terp Jørgensen og Christoffer Storm, der i dag er ansat i Ventherm som henholdsvis head of programming & automation og technical manager, indtræder i ejerkredsen.

Desuden ansættes Christian Petersen som business development manager med henblik på at udbygge Ventherms globale forhandlernetværk. Christian Petersen kommer fra et job som international sales manager i iscremeindustrien og har tidligere arbejdet som country manager i Frankrig inden for medicinalindustrien. Han indtræder ligeledes i ejerkredsen.

Der er ingen ændringer i forhold til ledelsen, og de fem ejere ser frem til, sammen med resten af kollegaerne, at styrke Ventherms globale position. CSO Rune Lund Bendixen forventer med de nye tiltag, at Ventherm indtager en markedsledende position inden for turnkey-løsninger til industrielle overfladebehandlingsanlæg på en række udvalgte europæiske markeder i løbet af de næste fem år og samtidig fordobler salget.

Nye og innovative løsninger

Som en del af vækstplanen har Ventherm investeret i en række nye tiltag med fokus på digitalisering og automatisering.

Med afsæt i Industri 4.0 har Ventherm senest udviklet løsninger centreret omkring malerobotter. Softwaren i robotterne er dansk og specialudviklet til overfladebehandlingsanlæg. Ventherms robotløsninger gør det muligt at scanne enheden, der skal males, hvorefter softwaren beregner de optimale malebaner.

Brugen af robotter i overfladebehandlingsanlæg til tung industri er relativt ny. Dog oplever Ventherm en mærkbar efterspørgsel på netop disse robotter både i Danmark og især på eksportmarkederne.

Udover robotterne har Ventherm også udviklet det energibesparende tiltag human positioning system (HPS). HPS gør, at kabinen udelukkende er aktiv i dét segment, hvor der males. Det betyder, at den øvrige del af kabinen er på standby, hvilket reducerer energiforbruget væsentligt. Rune Lund Bendixen oplyser, at der er flere nye løsninger i støbeskeen, der snart er klar til lancering.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094