23948sdkhjf

Fra lærling til medejer: Midtjysk byggefirma udvider ejerkredsen

Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S i Brande fik et nyt medlem i ejerkredsen, da december blev til januar. Jesper Kragsig, som er uddannet i det midtjyske firma og nu er projektleder, har købt en ejerandel på 10 pct.

Det sker som led i et begyndende generationsskifte, hvor direktør Erik Ellehammer Nielsen har solgt ud af sin aktieandel til Jesper Kragsig, oplyser tømrer- og snedkerfirmaet i en pressemeddelelse.

Ejerskabet fordeler sig nu med 65 pct. til direktør Erik Ellehammer, 25 pct. til projektleder Lars Jensen og de sidste 10 pct. til projektleder Jesper Kragsig.

– Jesper Kragsig blev uddannet som tømrer hos os i Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S og har været ansat sammenlagt i cirka 16 år med et par kortere afstikkere til andre virksomheder. Jesper har således været med på den spændende vækstrejse, som vores virksomhed har været på i årenes løb, og det er således en ejerkreds, der kender hinanden særdeles indgående og står for de samme værdier og mål, udtaler direktør Erik Ellehammer i pressemeddelelsen. 

– Derfor er det også en ekstra glæde for Lars Jensen og mig selv, at Jesper har vist interesse i at gå endnu mere ind i den fremtidige drift af virksomheden, tilføjer direktøren.

Tømrer- og Snedkerfirmaet Arne Danielsen A/S opkøbte for et år siden, pr. 1. januar 2021, de to Silkeborgbaserede virksomheder Tømrermester Gorm Lynge A/S og Malerfirmaet Gorm Lynge ApS. Firmaet har pt 38 tømrere, snedkere, bygningskonstruktører og kontormedarbejdere.

Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttofortjeneste 18,5 17,1
Driftsresultat  3,5 3,1
Resultat før skat 3,4 3,0
Årets resultat 2,6 2,3
Aktiver i alt 20,2 18,7
Egenkapital i alt 8,3 7,0
Gns. antal beskæftigede 36 32
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.