23948sdkhjf

Læskedrikmillionær vil nu lave cannabis på Fyn

I en nedlagt champignonfabrik på Nordfyn er canadieren David Krenbrink i gang med at etablere en storstilet produktion af medicinsk cannabis.

Sammen med makkeren Francois Jean-Martin Susini har han har for 30 millioner kroner købt 5,3 hektar jord og cirka 16.000 kvadratmeter bygninger til formålet, skriver fyens.dk.

Sælgeren er Kent Stenvang, som indtil 2018 producerede champignon i Egehøj Champignon i Veflinge. Nu skal klimakamrene bruges til cannabisproduktion i købernes fælles virksomhed, Natures Bioceutical Denmark.

65-årige David Krenbrink er ifølge mediet tidligere mangemillionær, idet han i 1980'erne fik enorm succes med at relancere læskedrikken Original New York Seltzer.

- Da jeg var 29 år, var jeg god for 30 millioner dollars, og vi var i gang med at rejse flere penge til at udvide, da Black Monday ramte. På 24 timer tabte jeg alt, siger David Krenbrink til fyens.dk med henvisning til den enorme børsnedtur i oktober 1987.

Nu forventer han at være i gang med cannabisproduktion på Fyn i løbet af otte-ni måneder - og at skabe 25-30 arbejdspladser i år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.625