23948sdkhjf

Har fået kaffesnak hos 700 tømrer- og snedkermestre i 25 år - og der er mere på kanden

Salgskonsulent Michael Christiansen fra Outrup Vinduer & Døre i Nykøbing Mors, kender værdien af en god kaffesnak med lokale håndværkere.

Det er nemlig i høj grad mødet med kunderne, der driver arbejdsglæden for Michael Christiansen, og allerede før han kom til Outrup, havde han et lignende salgsjob hos Nordjysk Beslag i Aalborg. Her solgte han værktøj til tømrere og snedkere, og med en uddannelse som bygningssnedker i rygsækken har han altid haft en god kontakt til netop denne faggruppe:

- Mange af de kunder, jeg har i dag, kender jeg faktisk helt tilbage fra tiden i Nordjysk Beslag. Selvom jeg sælger noget andet til dem i dag, end jeg gjorde dengang, tror jeg, at de sætter pris på den tillid, vi har opbygget gennem årene, siger Michael Christiansen, der står over for sit 25 års jubilæum.

- Jeg går meget op i at være opsøgende i mit arbejde og elsker at give folk god service. Derfor tager jeg tit ud og drikker en kop kaffe med mine faste kunder for at fortælle lidt om vores produkter og for at høre, hvad de har af aktuelle behov og udfordringer, forklarer han.

Har samarbejdet i næsten 35 år

Erling Sørensen er direktør i Møldrup Tømrer- og Snedkerforretning og en af de kunder, der har fulgt Michael siden tiden på Nordjysk Beslag. Hans virksomhed køber i dag produkter hos Outrup, og ifølge Erling Sørensen skyldes loyaliteten over for Outrup en kombination af høj kvalitet og Michaels evne til at være nærværende og ærlig:  

- Michael er en meget glad person, der altid kommer frisk ind ad døren. Det er rart, at han tager sig tid til at kigge forbi og holde os opdateret på Outrups produkter, for de udvikler sig jo hele tiden i takt med markedet. Vi bliver samtidig klædt bedre på til mødet med vores kunder – altså husejerne – som vi jo skal kunne rådgive om, hvad man kan og må. Det gælder eksempelvis de skærpede energikrav, der i dag stilles til vinduer og døre. Her kan Michael vejlede os i, hvad der er op og ned, og hvordan deres produkter lever op til kravene, siger Erling Sørensen, der har kendt Michael siden 1987, og som snart overdrager virksomheden til sønnen Martin. Han fortsætter:

- Michael tager også gladeligt med ud til vores kunder. Det kunne for eksempel være en ejer af en patriciervilla, der skal have etableret en karnap. Her er han blandt andet behjælpelig med rådgivning og har altid vareprøver bag i bilen, så kunderne kan se løsningerne for sig. Og han er altså ikke bange for at sige, når der er noget, der ikke kan lade sig gøre. Det skaber troværdighed i samarbejdet og betyder jo samtidig, at min søn Martin har lyst til at fortsætte med at købe vinduer hos Outrup, når jeg engang går på pension.

 Fra Skagen til Horsens

Michael Christiansen stemplede i 1997 for første gang ind hos Outrup Vinduer & Døre i Nykøbing Mors, og den 15. januar 2022 kan han 25-års jubilæum i virksomheden. Han bruger i dag det meste af sin arbejdstid på landevejene, hvor han servicerer et kundenetværk af godt 700 tømrer- og snedkermestre fra Skagen til Horsens.

- Hos Outrup sælger vi primært vores vinduer gennem tømrer- og snedkermestre, og derfor spiller gode og langvarige relationer til denne branche også en vigtig rolle. I den forbindelse er det utrolig værdifuldt at have flere medarbejdere og ikke mindst konsulenter i virksomheden, som har rundet deres 25-års jubilæum, da de gennem alle årene har opbygget gode relationer til vores kunder. Og her er Michael et godt eksempel på, hvilken værdi medarbejdere med høj anciennitet kan tilføre virksomheden. Han har uden tvivl en stor del af æren for de mange loyale kunder, vi har i dag, fortæller direktør i Outrup Vinduer & Døre, Henrik Nyby.   

Når Michael Christiansen den 15. januar kan fejre sit 25-års jubilæum hos Outrup, så er han en blandt næsten 30 medarbejdere, der i virksomhedens 53 år lange historie har rundet den flotte milepæl.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093