23948sdkhjf

600 medarbejdere får ny arbejdsgiver: Muehlhan sælger fra i Danmark

Den franske industrikoncern Altrad har opkøbt Muehlhan AG’s afdeling for olie- og gasforretning, onshore stillads og mobilt arbejde i Danmark.

Altrad er yderst tilfredse med opkøbet af virksomheden, der nu skifter navn til Altrad Services A/S og vil indgå under Altrads forretningsenhed i Storbritannien, Irland og Norden.

Handlen blev gennemført den 31. december 2021 og giver Muehlhan AG mulighed for at fokusere på sine kerneforretningsområder. Samtidig positionerer den olie- og gasforretningen med en ny ejer, der ønsker at videreudvikle forretningen.

Opkøbet omfatter cirka 600 medarbejdere som er placeret forskellige steder i Danmark, herunder Middelfart, Esbjerg, Fredericia, Vissenbjerg og Kalundborg.

Jens Mørk, administrerende direktør for Altrad Services, udtaler i en pressemeddelelse:

- Opkøbet markerer en spændende milepæl i udviklingen af vores forretning. Vi får en dynamisk ejer, der stræber efter at vokse, og vi er derfor meget begejstrede for at slutte os til Altrad-familien og klar til nye eventyr.

Altrads administrerende direktør for Storbritannien, Irland og Norden, Padraig Somers, udtaler:

- Vi er glade for at byde vores nye firma velkommen i Altrad. Opkøbet passer perfekt til vores forretningsstrategi og udvider markant vores kapacitet og position på markedet. Vi er samtidig glade for at kunne udbygge vores samarbejde med strategiske kunder og ligeledes nu at være repræsenteret i Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094