23948sdkhjf

Hold på plads til udvidelse af psykiatrien i Horsens

Holdet, der skal være Region Midtjyllands totalrådgivere på den længe ventede udvidelse af Regionspsykiatrien i Horsens, er på plads. 

Det er Rubow Arkitekter, som sammen med Nordic og Norconsult, har vundet opgaven, skriver førstnævnte på sin hjemmeside. 

Holdet skal i samarbejde med Region Midtjylland udvikle et helt nyt sengeafsnit med 12 pladser og et nyt administrationsafsnit, som tilbygning til det eksisterende Psykiatriafsnit ved Horsens Hospital. 

Forventningen er, at sengeafsnittet står klar til ibrugtagning sidst i 2023. 

Regningen voksede

Egentlig skulle de ekstra sengepladser i Horsens have stået klar i slutningen af det forgangne år. Datoen er dog forskudt og projektet blevet en hel del dyrere, regionsrådet bevilligede i efteråret ekstra 15 mio. kr., så budgettet på udvidelsen er på 41,2 mio. kr. 

Forklaringen skal hovedsageligt findes i tre forhold, skriver Horsens Folkeblad.

Først viste planer om at inddrage et ambulatorium ved psykiatrien at blive dyrere for regionen, hvorfor man vendte sig mod en tidligere plan. Her dukkede nyt indhold op, som betød flere kvadratmeter i projekter og dermed større udgifter. Endelig kom de allestedsnærværende stigende priser på materialer og håndværkere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094