23948sdkhjf

BNS veksler samarbejde til totalentreprise i Sorø

Det tætte samarbejde mellem entreprenørselskabet BNS og ejendomsselskabet NREP om projektering af et nyt friplejehjem, Magdalene Mariehjemmet, i Sorø kaster nu en totalentreprisekontrakt af sig.  

BNS skal opføre Magdalene Mariehjemmet i Sorø Kommune, der vil danne ramme om 64 friplejeboliger med tilhørende servicearealer. I det indelende arbejde blev opereret med et byggeri på 5.300 kvm, og Rubow Arkitekter og Moe var tilknyttet projektet,

Projektet har været udbudt i faseopdelt totalentreprise, hvor rådgiver og totalentreprenør gennem dialog og samarbejde med bygherre har udviklet projektet. BNS har således tidligt i forløbet kunne bidrage med sine kompetencer inden for byggeri af plejeboliger og bæredygtighed. 

– Vi kan se, at ved at involvere BNS allerede tidligt i processen, får vi projektoptimeret, afdækket usikkerheder i projektet i fælles proces med vores rådgivere og skabt fælles værdi, udtaler Rikke Ulslev Degn, som er ansvarlig for Development & Construction i NREP’s Care segment i Danmark, i en pressemeddelelse om projektet.

Hun tilføjer, at man forventer at kunne levere plejehjemmet til Mariehjemmene i midten af 2023. 

Friplejehjemmet i Sorø skal certificeres med DGNB Guld, ifølge pressemeddelelsen ud fra et mål om at sikre byggeri med et godt og sundt indeklima for de kommende beboere.

I plejehjemmet er der også lagt vægt på naturligt lysindfald til alle boliger, gangforløb, fællesområder, samt stort udsyn både udadtil og inde i byggeriet med både indre gårdhaver og ydre sansehaver. Der er endvidere lagt stor vægt på fællesskabet og aktivitetsmuligheder for at understøtte et indholdsrigt liv for beboerne.