23948sdkhjf

DOT i stort opkøb – får fire nye fabrikker

Overfladekoncernen DOT har overtaget alle aktiviteter i Pohlinvest med varmforzinkningsfabrikker på fire lokationer i Sverige.

Med opkøbet af Pohlinvest forstærker DOT positionen på det svenske marked, da man nu også kan tilbyde varmforzinkning i Halmstad, Rydsgård, Lysekil og Säffle. De tilkøbte fabrikker supplerer de nuværende i Sölvesborg og Eskilstuna, og bringer DOT endnu tættere på de svenske kunder.

Alle Pohlinvest-medarbejdere fortsætter i uændrede forhold, og den hidtidige ejer, Stig Pohl, vil fremover udgøre ledelsen sammen med Henrik Steen-Jørgensen, administrerende direktør i DOT AB. Sidstnævnte ser overtagelsen som en stor tillidserklæring.

- Vi er stolte over, at Stig Pohl har valgt os til at drive hans livsværk videre. Vi har den største respekt for dét, Stig har opbygget. En koncern med en solid kultur og et fantastisk engagement, som vi vil bevare og udvikle sammen med de passionerede medarbejdere, siger Henrik Steen-Jørgensen og tilføjer, at man glæder sig til at kunne tilbyde et optimalt setup med mange lokale aktører.

Med tilføjelsen af de fire fabrikker er DOT tæt på at have et landsdækkende netværk af varmforzinkningsvirksomheder i Sverige.

Medarbejdere en del af familien

Pohlinvest blev stiftet af Harald Pohl, Stig Pohls far, i 1936 som Pohls Industrier. Koncernen begyndte i 1970´erne at fokusere på varmforzinkning, hvilket i dag er kerneområdet. Stig Pohl glæder sig over aftalen med DOT, og især over at medarbejdernes fremtid er sikret bedst muligt.

- Det har været det vigtigste for mig. Vi har aftalt, at vi sammen vil skabe et stærkt svensk firma med afsæt i nordiske værdier. Vores trofaste medarbejdere har altid været en del af Pohl-familien, og sådan vil det fortsat være, siger Stig Pohl.

Solidt udgangspunkt

Med opkøbet råder DOT-koncernen nu over 11 fabrikker i Sverige og Danmark. Tiltaget forstærker koncernens full-service partner-strategi inden for alle former for overfladebehandling og korrosionsbeskyttelse af stål.

- Vi vil være hele Sveriges foretrukne leverandør af overfladebehandling. Med Stig Pohl og hans fabrikker som en del af DOT har vi et solidt udgangspunkt, slutter Henrik Steen-Jørgensen.

Parterne er enige om ikke at oplyse købssummen.

Læs mere om: DOT
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094