23948sdkhjf

Nu skruer Mr. Beef op for færdigretterne

Når online-kødforhandleren Mr. Beef i Ringkøbing snart flytter ind i en ny, stor fabrik, bliver der masser af plads til nye produkter - og det kommer blandt andet til at handle om færdigretter, fortæller stifter Ole Østberg.

Han har for nylig sendt to færdigretter i handlen - en bøfgryde og en ret med høns i sparges, som bliver lavet i to forholdsvis små gryder. 

- Når vi flytter, får vi kæmpestore industrigryder, og alle dem, vi har behov for. Så kommer der også en stribe nyheder hvad angår færdigretter, fortæller Ole Østberg, som selv står for opskrifterne. Den med bøfgryden havde han klar i tre år, før han fik tid til at sætte den i produktion, nævner han.

Alle retterne bliver uden E-numre og tilsætningsstoffer.

- En lille bid af markedet

- Vi har ansat en kok, som nu blandt andet står for at lave færdigretterne. Når vi flytter, skal han ikke lave andet, tilføjer direktøren.

- Vi vil gerne have en lille bid af færdigvaremarkedet. Jeg vil tro, at der kommer yderlligere fem-seks retter, anslår han.

Det er ikke meningen, at færdigretterne skal ud i butikkerne, for det hænger ikke sammen med Mr.. Beefs koncept som leverandør direkte til forbrugerne.

- Vi er da blevet spurgt af grossister, om vi kunne være interesseret i at lave for eksempel spareribs til dem. Det er noget, vi overvejer, men det kommer under alle omstændigheder ikke til at være under brandet Mr. Beef, siger Ole Østberg.

Det, der til gengæld kommer til at ske i forbindelse med flytningen, er han ikke i tvivl om:

- Vi skruer op for mængderne, vi automatiserer, og vi kommer til at kunne pakke det hele meget, meget hurtigere. Som det er nu, kan vi jo bruge 10 minutter på at finde en vare frem, fordi der foran den står 20 andre varer, der skal flyttes først. Nu får vi masser af lagerplads, siger Mr. Beef-bossen.

- Jeg kan allerede se nu, at den nye plads i hvert fald kommer til at kunne klare de næste tre års vækst, konstaterer han.

Mr. Beef flytter efter planen ind i sin nye, 5.000 kvadratmeter store fabrik omkring 1. marts.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062