23948sdkhjf

Raunstrup overtager Enemærke & Petersen-afdeling

Et år efter, at Enemærke & Petersen købte entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup, er det datterselskabet, som overtager en gren af moderselskabet. 

Enemærke & Petersens forretningsenhed i Nordjylland overgår således til Raunstrup, oplyser parterne i en pressemeddelelse.

– Med opkøbet af Raunstrup for et år siden fik vi et datterselskab med en stærk forankring i det jyske og med mod på mere forretning i det nordjyske marked. Det har givet os nogle nye strenge at spille på, og vi mener, at vores forretning i Nordjylland vil komme bedre til udfoldelse som en del af Raunstrup, siger den nyudnævnte adm. direktør i Enemærke & Petersen, Troels Aggersbo, i pressemeddelelsen om overdragelsen

Enemærke & Petersens køb af Raunstrup

MT Højgaard Holding A/S’ forretningsenhed Enemærke & Petersen købte entreprenør- og tømrervirksomheden Raunstrup i februar 2021.

Købsprisen lød på 73 mio. kr. og omfattede Raunstrups tre driftsselskaber:

  • Raunstrup Byggeri A/S: Apterings- og storentrepriser, bl.a. detailbutikker, boligbyggeri samt institutionsbyggeri som børnehaver, skoler, gymnasier, plejehjem og kulturhuse.

  • Raunstrup Bygningsservice A/S: Drift og vedligehold af ejendomme, forebyggende vedligehold, skadesservice og forsikringssager.

  • Raunstrup Tømrer A/S: Tømrer-, snedker- og glarmesteropgaver, mindre reparationer i private hjem samt større fag- og totalentrepriser.

Det er dog også med vemod, at han siger farvel til enheden i Aalborg:

- Vi har nogle dygtige og afholdte kollegaer i Aalborg, som har lagt en kæmpe indsats i den sidste årrække. Vi glæder os dog over, at alle nuværende E&P’ere får mulighed for at blive i familien hos Raunstrup, hvor de fremover får gode udviklingsmuligheder i den nye organisation og forretningsområde.

Tilbage til starten

Raunstrup er grundlagt i Nordjylland i 1967, så adm. direktør Søren Kristensen ser frem til igen at plante flaget i det nordjyske.

– Med afsæt i Rørdalsvej i Aalborg og de gode byggefolk her, får vi rigtigt gode muligheder for at positionere os yderligere i Nordjylland - og vi kommer tættere på vores nuværende nordjyske kunder, som vi tidligere har serviceret fra vores afdelinger i Randers og Aarhus, siger Søren Kristensen.

Ud over Enemærke & Petersens adressen på Rørdalsvej i Aalborg Øst, overtager Raunstrup også alt materiel. Aalborg-enheden har også en mindre bore-skære afdeling, som vil fortsætte under MT Højgaard Danmark.    

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

4.625