23948sdkhjf

Hydro Precision Tubing mærker ketchupeffekt: Opruster med 20 mand

Aluminiumsspecialisten, der har fire fabrikker i Sønderjylland, rendte i efteråret ind i en afmatning. Virksomhedens kunder i bilindustrien kunne ganske enkelt ikke skaffe mikrochips nok til deres biler, og satte derfor produktionen ned. Derfor måtte Hydro Precision Tubing også skrue ned for blusset. Det skriver JydskeVestkysten.

Nu lysner det imidlertid for Hydro. Salget stiger lige nu 5-10 procent om måneden, fortæller direktør Tommy Seeberg, og derfor er han klar til at opruste.

- Vi kan se, at ordrerne er begyndt at komme ind, og vi forventer, at antallet af ordrer stiger frem til sommerferien. Et skud fra hoften er, at vi får brug for 20 mand - faglærte og ufaglærte - men især industrioperatører, siger Tommy Seeberg til JydskeVestkysten.

Han forventer at de fire fabrikker i Tønder, Bredebro, Løgumkloster og Bedsted vil have rundet 450 medarbejdere i slutningen af året.

Originalartikel: https://jv.dk/artikel/efter-prop-i-flasken-v%C3%A6lter-ketchuppen-ud-nu-er-udviklingen-vendt-p%C3%A5-hovedet-og-hydro-ans%C3%A6tter-igen-folk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11