23948sdkhjf

Re-Match udnævner dansker til ny COO

Re-Match har udnævnt fabrikschef Jesper Skov til ny COO. Det sker efter at tyske Dr. Stefaan Florquin har trukket sig fra stillingen for at gå på pension, skriver virksomheden i en Fondbørsmeddelelse.

"Med ’blueprint’ for de fremtidige Re-Match recyclingfabrikker på plads, byggeriet af den nye fabrik i Tiel godt undervejs og dens fabrikslinje bestilt, har Dr. Stefaan Florquin, der kom til Re-Match i marts 2019 som CEO og fortsatte som COO i september 2020, besluttet at gå på pension," lyder det. CEO Nikolaj Magne Larsen siger:

- Vi takker Stefaan for hans bidrag til professionalising Re-Matchs organisation på rejsen mod at blive den nye standard inden for genbrug af kunstgræs.

Stefaan Florquin vil fremover bistå Re-Match som ekstern konsulent, indtil den hollandske organisation er fuldt bemandet og fungerer. Han forlader derudover bestyrelsen for brancheorganisationen, ESTC, hvor han har repræsenteret bæredygtig genanvendelse af kunstgræs overfor industrien i løbet af sine næsten to år på posten.

Jesper Skov blev sidste år ansat som fabrikschef med henblik på at efterfølge Stefaan Florquin som COO. Han har stor erfaring med fabriksledelse fra stillinger over hele Europa – fra udvinding af madolier over produktion af slik til industribagerier.

Ordre til otte millioner

Kunstgræsfabrikken har for nylig afgivet en ordre på maskiner til mere end otte millioner euro hos de samme producenter, som leverede udstyret til fabrikken i Herning. 
Fabrikslinjen bliver designet til at kunne levere recycling af ca. 55.000 tons kunstgræs årligt. Den nye linje, som sættes i drift på virksomhedens nye fabrik i Tiel, repræsenterer også arbejdstegningen til maskinopsætningen på de næste fem allerede planlagte fabrikker.

Stefaan Florquin har været dybt involveret i den hollandske fabrik.

- Som vores rekordproduktion i 2021 på Herning-fabrikken viste, har vi lært meget af fem års drift i Herning, og denne læring er blevet implementeret i det nye maskinopsætning, siger Jesper Skov, Plant Manager hos Re-Match i Herning. 
Fabrikken i Holland skal levere mere end det dobbelte af den danske fabriks kapacitet.
Nikolaj Magne Larsen, CEO og medstifter af Re-Match, har for nylig oplyst resultatet for 2021: Re-Match har øget produktionen fra 2020 til 2021 med 22 procent. I 2021 genanvendte Re-Match ca. 26.000 tons materiale. Det er en rekord for den danske fabrik i Herning, og den stammer dels fra en øget oppetid på 15 procent, dels direkte effektivitetsforbedringer på syv procent. 

Produktionsresultatet markerer også en vigtig miljømæssig milepæl, hvor virksomheden har genanvendt plastgræsfibre svarende til mere end en halv milliard plastikposer, siden fabrikken i Herning blev taget i brug i 2016.

-  Én ting er, at vi slår rekord på vores fabrik i Herning, men endnu vigtigere viser det os, at vi er på rette spor i forhold til den estimerede produktion på de næste fabrikker, siger Nikolaj Magne Larsen i en pressemeddelelse.

Re-Match åbner også fabrik i USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172