23948sdkhjf

Maersk Supply Service skal levere integreret løsning på brasiliansk sokkel

Maersk Supply Service har vundet en kontrakt i brasiliansk farvand i selskabet nye fokusområde ”integrated solutions” (integreret løsningsleverandør). Kontrakten er indgået med Shell Brasil og omhandler standby/station-keeping under flytningen af en Gas Lift Riser på FPSO’en ’Fluminense’.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Opgaven involverer de to Maersk Supply Service-ankerhåndteringsfartøjer ’Mærsk Launcher’ og ’Mærsk Lancer’. 

- Det her projekt er en demonstration af den tætte relation og tillid, der er blevet opbygget mellem Maersk Supply Service og Shell Brasil, og vi ser frem til at levere på projektet, effektivt og sikkert, siger Rafael Thome, adm. direktør for Brasilien hos Maersk Supply Service.

Maersk Supply Service oplyser endvidere, at kontrakten konsoliderer rederiets position på det brasilianske marked, hvor Maersk Supply Service vandt det store Mero 2-projekt sidste år, som vil blive eksekveret i løbet af 2022. 

Maersk Supply Service fortsætter således med at etablere sin portefølje som en integreret løsningsleverandør, der kombinerer intern projektledelse og teknisk ekspertise med fleksibiliteten fra en alsidig flåde, lyder det i meddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078