23948sdkhjf

Han bliver Plastindustriens nye kommunikationschef

Plastindustrien har ansat ny kommunikationschef. 

Valget er faldet på journalist Mikael Rømer, der for nuværende er presse- og kommunikationsrådgiver i Skatteministeriets departement. 

- Med ansættelsen af Mikael Rømer får vi en meget kompetent og erfaren kommunikationschef. Der er ingen tvivl om, at han kan bygge videre på det solide fundament, som foreningens kommunikation står på i dag samtidig med, at han kan tilføre nye perspektiver og vinkler på vores arbejde over en bred kam. Vi glæder os meget til at få Mikael med på holdet, siger Plastindustriens adm.direktør Thomas Drustrup. 

Mikael Rømer har bred politisk erfaring. Udover sit hidtidige virke som rådgiver i Skatteministeriet, har han gennem ti år som journalist dækket politik med Christiansborg som udgangspunkt. 

Selv siger Mikael Rømer om den nye stilling:

- Jeg glæder mig meget til at arbejde med danske produktionsvirksomheder og til at skabe synlighed om deres arbejde og vilkår. Jeg har i en del år efterhånden beskæftiget mig med samfundsforhold og dansk politik, det bliver spændende at fortsætte det arbejde i en brancheforening.

Mikael Rømer starter sit virke i Industriens Hus 1.marts. 

Han afløser Plastindustriens nu tidligere kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094