23948sdkhjf

Maskinfabrik holder vejret: En tredjedel af eksporten går til Rusland

Hos Skals Machinery følger man ekstra nøje med i konflikten mellem Rusland og Ukraine. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Virksomheden, der producerer maskiner til håndtering af kartofler, løg og gulerødder, henter nemlig en tredjedel af sine eksportindtægter i Rusland. Og kommer det til hårde restriktioner mod russerne, frygter administrerende direktør Søren Lund Madsen for den omsætning.

Han mener ikke, at restriktioner er svaret, for det vil bare få russerne til at producere de mange varer selv, som de i dag køber i vesten, og dermed i sidste ende ramme de vestlige lande som en boomerang.

- Udenrigsminister Jeppe Kofod siger, at I kan bare få kompensation, men jeg synes, det er helt forkert. Vi kan jo aldrig få kompensation for den omsætning, vi måske havde fået i de næste mange år. Det virker som om, at man slet ikke er klar over, at vi har brug for at tjene penge til landet og at have noget at leve af, siger Søren Lund Madsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Originalartikel: https://viborg-folkeblad.dk/artikel/sanktioner-mod-putin-vil-ramme-h%C3%A5rdt-p%C3%A5-lokal-virksomhed-vi-skal-nok-klare-det-men-en-tredjedel-af-vores-eksport-g%C3%A5r-alts%C3%A5-til-rusland

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079