23948sdkhjf

Falck rykker ud til Femern-byggeplads

I mere end 100 år har Falck samarbejdet med myndigheder for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer. Nu sker det også ved Femern Bælt-tunnelen.

På selve tunnelbyggepladsen øst for Rødbyhavn har Falck således åbnet en sygeplejeklinik, oplyser firmaer i en pressemeddelelse.

Klinikken understøtter det fælles fokus hos tunnelkonsortiet Femern Link Contractors (FLC) og bygherren Femern A/S på forebyggelse af skader og sygdom hos de mange ansatte, der arbejder på byggeriet frem mod åbningen af tunnelen i 2029.

– Det er vigtigt for FLC, at vi skaber et trygt og sikkert arbejdsmiljø, og etableringen af sygeplejeklinikken er endnu et tiltag for at øge sikkerheden for de mange tunnelarbejdere og funktionærer, der har deres daglige gang på byggepladsen i Rødbyhavn. På samme tid styrker vi indsatsen for at forebygge såvel skader som sygdom, siger Carsten Charly Hansen, health & safety manager i FLC, i pressemeddelelsen.

Falcks sygeplejeklinik åbnede i januar med en behandlersygeplejerske og en anæstesisygeplejerske, der også er paramediciner. Klinikken vil være bemandet alle dage mandag-lørdag.

Konsortiet bag Femern-byggeriet

Femern Link Contractors (FLC) består af VINCI Constructions Grands Projets (Frankrig ), Aarsleff (Danmark), Max Bögl Stiftung & CO KG (Tyskland), BAM Infra B.V (Holland), BAM International B.V (Holland), Wayss & Freytag Ingenieurbau AG (Tyskland),), Solétanche-Bachy International S.A.S (Frankrig), CFE SA (Belgien), Dredging International NV (Belgien).

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125