23948sdkhjf

AxFlow på opkøb: Overtager pumpeleverandør

AxFlow har købt aktierne i Pumpegruppen, som er specialister i pumpeløsninger til den kemiske og farmaceutiske industri, fødevareindustrien samt til vandbehandling og generelle industrielle applikationer. 

Pumpegruppen blev etableret for 33 år siden og repræsenterer i dag mærker som Grundfos, Wilden, FTI, Speck og mange andre. Virksomheden har afdelinger i Lyngby nord for København og i Rønde i på Djursland.

Pumpegruppen fortsætter som en selvstændig enhed under ledelse af Erling Olsen, administrerende direktør og tidligere ejer.

- Overtagelsen af Pumpegruppen er godt i tråd med vores koncernstrategi om at udvide produkt- og serviceudbuddet i Danmark. Pumpegruppen har et stærkt og godt samarbejde med sine kunder og et solidt vækstpotentiale, siger Søren Weihrauch, administrerende direktør i AxFlow, i en pressemeddelelse.

- Jeg ser mange ligheder i den måde, Pumpegruppen og AxFlow opererer på markedet, og jeg er sikker på, at vores kunder vil drage fordel af en meget bred produktportefølje og et væld af applikations knowhow, fortsætter han.

Erling Olsen kommenterer også overtagelsen:

- Det er en meget spændende mulighed for os i Pumpegruppen, og jeg ser frem til at udvikle forretningen videre sammen med AxFlow.

AxFlows nuværende produktsortiment i Danmark omfatter pumper, filtre, UV-systemer, kompressorer, vakuumpumper, blæsere og omrørere. AxFlow har derudover veludbyggede i både Smørum vest for København og Galten vest for Århus.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078