23948sdkhjf

Europæisk mejerigigant vælger dansk analyseteknologi

Q-Interline har indgået en treårig aftale med en af Europas største mejerikoncerner. Det oplyser den danske virksomhed i en pressemeddelelse, uden dog at afsløre, hvilken mejerikoncern der er tale om.

Aftalen omfatter såvel køb af analyseinstrumenter som køb af softwarelicenser til løbende overvågning af analyseinstrumenterne.

Q-Interline har tidligere haft en løbende aftale med kunden vedrørende levering af instrumenter og softwarelicenser til overvågning af analyseinstrumenter, og med den nye samhandelsaftale sikrer Q-Interline en betydende del af den forventede årlige tilbagevende omsætning (ARR) over de næste tre år.

Aftalen omfatter ligeledes salg af engangsmåleceller, Pivetter, til brug for mejerikoncernens DairyQuant GO mælkeanalyseinstrumenter.

Aftalen udgør således i alt cirka 28 procent af den budgetterede totale årlige tilbagevendende omsætning de kommende tre år.

Q-Interline bliver med den nye samhandelsaftale ydermere foretrukken leverandør af analyseinstrumenter til kunden.

- Det er særdeles betryggende at have sikret en ny langvarig samhandelsaftale med så vigtig en kunde. Den mangeårige intense arbejdsindsats i mejeribranchen bærer nu for alvor frugt, og sikrer en stabil omsætningsvækst både på salg af analyseinstrumenter og på ARR-omsætningen de kommende tre år, fortæller CEO Martin Roithner Henriksen, og fortsætter:

- Det er et meget vigtigt skridt på vejen til at indfri vores ambitiøse vækstplaner over de kommende år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.157