23948sdkhjf

Ny medejer er sidste brik i østjysk firmafamilie

Aros Maler Entreprise har haft adm. direktør Simon Elkjær som eneejer siden januar 2016, men det ændres nu. Det tætte parløb med finansdirektør Christian Aagaard-Brandenborg udvides med et medejerskab, og virksomheden sikres yderligere.

Det skriver det Aarhus-baserede firma med 150 ansatte i en pressemeddelelse.  

– Vi ejer flere selskaber sammen blandt andet Aros Development, så Aros Maler Entreprise var den sidste brik som manglede, for at vi har et samlet ejerskab i alle vores virksomheder og aktiviteter, siger Simon Elkjær i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Christian har tidligere afslået medejerskabet, da han følte at Aros Maler Entreprise var mit DNA. Men med tiden er det blevet et godt mix af os begge, og af samme grund føles det helt rigtigt nu.

Aros-familien 

Aros Maler Entreprise ejes nu af Simon Elkjær og Christian Aagaard-Brandenborg og Aros Development af Simon Elkjær, Christian Aagaard-Brandenborg og CEO Christian Holst.

Virksomhederne ledes fra et nyt hovedkontor i Skødstrup ved Aarhus.

Trækket skal også være med til at sikre virksomheden yderligere, lyder det fra den tidligere eneejer: 

– Christian har stået for hele vores digitale udvikling og har en meget stor andel i, hvor AROS Maler Entreprise er i dag, så derfor er det en kæmpe gevinst, at knytte ham endnu tættere til virksomheden. 

Fordelingen af ansvarsområder de to direktører og ejere imellem indebærer, at Simon Elkjær har ansvaret for produktionen og salget, mens Christian Aagaard-Brandenborg står for økonomifunktionen og administrationen.  

Aros Maler Entreprise blev etableret i 2010 og har i dag 150 ansatte en ordrebeholdning, som er større i 2022 end nogensinde før.

Aros Maler Entreprise A/S
mio. kr. 2020 2019
Bruttoresultat 56,1 45,6
Driftsresultat 6,1 -0,6
Resultat før skat 5,2 -1,2
Årets resultat 4,0 -1,0
Aktiver 23,9 18,6
Egenkapital 4,7 0,6
Gns. antal fuldtidsansatte 102 96
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.218