23948sdkhjf

Malerfirma med 150 ansatte udvider ejerkredsen

CEO Simon Elkjær har været eneejer af AROS Maler Entreprise siden januar 2016, men det ændres nu. Det tætte parløb med CFO Christian Aagaard-Brandenborg udvides med et medejerskab, og virksomheden sikres yderligere.

- Jeg har i mange år tænkt, at Christian skulle være en del af ejerkredsen i AROS Maler Entreprise. Vi ejer flere selskaber sammen bl.a. AROS Development, så AROS Maler Entreprise var den sidste brik som manglede, for at vi har et samlet ejerskab i alle vores virksomheder og aktiviteter. Christian har tidligere afslået medejerskabet, da han følte at AROS Maler Entreprise var mit DNA.

Men med tiden er det blevet et godt mix af os begge, og af samme grund føles det helt rigtigt nu. Vi har en fælles forståelse for ledelse og de menneskelige aspekter i at drive en virksomhed i konstant udvikling. Derudover giver det god mening at sikre virksomheden yderligere med Christian som medejer. Christian har stået for hele vores digitale udvikling og har en meget stor andel i, hvor AROS Maler Entreprise er i dag, så derfor er det en kæmpe gevinst, at knytte ham endnu tættere til virksomheden, forklarer Simon Elkjær.

 Strategien følges

AROS Maler Entreprise følger den fastlagte strategi.

- Ligesom vi laver debitorforsikringer og stiller garantier for udført arbejde, ønsker jeg også, at AROS Maler Entreprise skal sikres, og det sker bl.a. igennem Christians medejerskab. Vi har en god fordeling af ansvarsområderne imellem os. Jeg har ansvaret for produktionen og salget og Christian for økonomifunktionen og administrationen. Det fungerer rigtig godt og spiller godt op til vores professionelle bestyrelse,  fortsætter Simon Elkjær.

AROS Maler Entreprise har siden sin start i 2010 haft en eksplosiv vækst. I dag har virksomheden 150 ansatte og med en Gazelle pris i 2019, to gode år i 2020 og 2021 og en ordrebeholdning, som er større i 2022 end nogensinde før, fortsætter succesen.

- Vi har faktisk aldrig haft økonomiske mål som vores primære fokus, men ønsker til gengæld en konstant udvikling af virksomheden. For os er det vigtigt, at medarbejderne trives og har en god og sikker arbejdsplads. Så kommer væksten helt af sig selv. Godt arbejde, god kommunikation og godt arbejdsmiljø genererer de næste projekter for os, understreger Simon Elkjær.

AROS Maler Entreprise ejes nu af Simon Elkjær og Christian Aagaard-Brandenborg og AROS Development af Simon Elkjær, Christian Aagaard-Brandenborg og CEO Christian Holst.

Virksomhederne ledes fra et nyt hovedkontor i Skødstrup ved Aarhus, og kerneværdierne høj service, professionalisme og ordentlighed gennemsyrer begge virksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062