23948sdkhjf

Opkøb: HHM udvider sit nyeste forretningsfelt

I slutningen af 2021 etablerede HHM et nyt forretningsområde; fundering med minipæle

Nu udvider entreprenørvirksomheden sine aktiviteter i feltet med overtagelsen af aktiver og medarbejdere i CCL Fundering, der i gennem 20 år har arbejdet med fundering med minipæle i stål.

– For HHM er målet med overtagelsen af aktiver og medarbejdere i CCL Fundering at styrke vores kompetencer og øge aktiviteterne indenfor komplekse special- og efterfunderingsopgaver, udtaler Svend Pedersen, adm. direktør i HHM, i en pressemeddelelse.

Kort om HHM

Entreprenørfirmaet HHM A/S udfører hoved- og totalentrepriser og opfører individuelle, arkitektegnede enfamiliehuse.

Derudover udfører HHM Råhus og Anlæg anlægs-, jord- og betonarbejder samt elementmontering.

HHM har adresse i Hillerød og markedsområdet er Sjælland.

Virksomheden har 260 medarbejdere.

CCL Fundering bliver en del af HHM's Råhus- og Anlægs-afdeling fra dags dato, den 1. marts. CCL Fundering har indtil nu været en del af CCL Scandinavia.

Fælles fortid

Købet er ifølge HHM ikke nogen tilfældighed. HHM Råhus og Anlæg bliver ledet af sektionschef Kasper W. Henningsen og afdelingschef Peter Harrestrup Bang, der begge tidligere har været ansat i netop CCL Fundering.

– HHM har altid udført en stor del af opgaverne i egenproduktion. Og da vi udvidede med en afdeling for fundering med minipæle, var det selvfølgelig for at øge aktiviteterne i vores råhus- og anlægsafdeling og få adgang til et nyt marked, fortæller Kasper W. Henningsen i pressemeddelelsen.

HHM’s funderingssektion blev etableret i december 2021 med Peter Harrestrup Bang som afdelingschef.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078