23948sdkhjf

Ny direktør vil have fynsk rørproducent i offensiven

Faaborg-virksomheden Korinth Rørfabrik har skiftet ud i toppen. Christina Vognsgaard, der ejer virksomheden sammen med sin far og bror, er nemlig blevet ny direktør. Det skriver Fyens.dk.

Korinth Rørfabrik, der producerer rør til industrielle udsugningsanlæg, har de sidste par år kørt med røde tal på grund af coronakrisen, og den nye direktør vil derfor anlægge en mere offensiv stil.

- Vi har jo været vant til at kunne få de nødvendige ordrer næsten uden markedsføring, fordi vi blev anbefalet mund-til-mund, og fordi vi havde en række gode kunder, der blev ved med at vende tilbage. Men vi vil gerne stå så stærkt som muligt i det opsving, der nu er i gang, siger Christina Vognsgaard til Fyens.dk.

Udover direktørstillingen er der også skiftet ud på posten som daglig leder på fabrikken. Her afløser René Birch den 66-årige Niels Bent Rasmussen, der går på pension den 1. august.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/corona-krisen-ramte-dem-h%C3%A5rdt-ny-ledelse-skal-sikre-den-gamle-r%C3%B8rfabriks-fremtid

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094